| 000 | 01443nam a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20171115132657.0 | ||
| 008 | 140524s1981 pl f f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a664 | ||
| 080 | _a637 | ||
| 100 |
_aDIAKUN, Jarosław. _d1975 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aBadania podzespołów roboczych wilków i kutrów do mięsa. _nEtap 2, _pBadanie pracy układów rozdrabniających wilków i kutrów do mięsa / _cJarosław Diakun, Ryszard Tesmer, Janusz Owczarzak. |
||
| 260 |
_aKoszalin, _c1981. |
||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aOpracowanie podsumowuje podstawowe wyniki II etapu badań, celem którego zgodnie z umową były badania układu rozdrabniającego wilka oraz poszukiwanie optymalnych parametrów pracy układu rozdrabniającego kutra. W ramach tego wykorzystano własne badania teoretyczne dotyczące pracy noży obrotowych. | ||
| 650 | 0 | _aPrzemysł mięsny. | |
| 700 |
_aTESMER, Ryszard. _d1975 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 700 |
_aOWCZARZAK, Janusz. _d1980 - 1990. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 942 |
_cMN _2UKD |
||
| 999 |
_c2173 _d2173 |
||