| 000 | 01321nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20160108123815.0 | ||
| 008 | 140405s1985 pl f |000 0 pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a621.56/.59:664.8/.9 | ||
| 100 |
_aCZAPP, Marian. _d1970 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa |
||
| 245 |
_aAnaliza porównawcza metod analitycznych i eksperymentalnych w obliczeniach procesów obróbki chłodniczej produktów żywnościowych / _cMarian Czapp, Henryk Charun. |
||
| 260 | _c1997. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aPrzedstawiono podstawowe problemy dotyczące miejsca procesów chłodzenia i zamrażania produktów spożywczych w bilansie cieplnym obiektu. Wybrano charakterystyczne metody analityczne obliczania parametrów tych procesów. Podano wyniki badań doświadczalnych i porównano je z wynikami obliczeń. | ||
| 650 | 0 | _aChłodnictwo. | |
| 650 | 0 | _aŻywność. | |
| 773 |
_iW : _tTechnika Chłodnicza i Klimatyzacyjna. - _gR. 4, 1997, nr 4(26), s. 148-153 |
||
| 700 |
_aCHARUN, Henryk. _d1970 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c2563 _d2563 |
||