000 01321nab a2200229 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20160108123815.0
008 140405s1985 pl f |000 0 pol
040 _cBPK
080 _a621.56/.59:664.8/.9
100 _aCZAPP, Marian.
_d1970 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa
245 _aAnaliza porównawcza metod analitycznych i eksperymentalnych w obliczeniach procesów obróbki chłodniczej produktów żywnościowych /
_cMarian Czapp, Henryk Charun.
260 _c1997.
500 _aDane z autopsji.
520 _aPrzedstawiono podstawowe problemy dotyczące miejsca procesów chłodzenia i zamrażania produktów spożywczych w bilansie cieplnym obiektu. Wybrano charakterystyczne metody analityczne obliczania parametrów tych procesów. Podano wyniki badań doświadczalnych i porównano je z wynikami obliczeń.
650 0 _aChłodnictwo.
650 0 _aŻywność.
773 _iW :
_tTechnika Chłodnicza i Klimatyzacyjna. -
_gR. 4, 1997, nr 4(26), s. 148-153
700 _aCHARUN, Henryk.
_d1970 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Termodynamiki i Chłodnictwa
942 _cART
_2UKD
999 _c2563
_d2563