000 01875naa a2200277 i 4500
001 2696
003 KOSZ 005
005 20180206110831.0
008 160129s2009 pl f |100 0 pol
040 _cBPK
_dKOSZ 005/EG
041 _apol
_beng
080 _a637.56
100 1 _aWALCZAK, Zbigniew - doktorant.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny
245 1 0 _aZawartość białka w tkance mięśniowej karpia z różnych technologii żywienia =
_bContent of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies /
_cZbigniew Walczak, Janusz Zakrzewski.
246 3 1 _aContent of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies
500 _aDane z autopsji.
520 _aPrzeprowadzone badania wykazały, że zawartość białka w tkance mięśniowej karpia zależy od stosowanych technologii żywienia ryb; największą ilość białka zawierała tkanka mięśniowa karpia karmionego paszami przemysłowymi, najmniej - mięso ryby z hodowli semiekstensywnej.
650 0 _aKarp - hodowla.
650 0 _aBiałko.
655 0 _aMateriały konferencyjne.
700 1 _aZAKRZEWSKI, Janusz - doktorant.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny
711 2 2 _aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego
_n(6 ;
_d2009 ;
_cKoszalin, Polska).
711 2 2 _aOgólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych
_n(2 ;
_d2009 ;
_cKoszalin, Polska).
773 0 _iW :
_tMateriały VI Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz II Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXI Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. -
_dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2009. -
_gs. 329-334
942 _cROZ
_2UKD
999 _c2696
_d2696