| 000 | 01875naa a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 2696 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180206110831.0 | ||
| 008 | 160129s2009 pl f |100 0 pol | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/EG |
||
| 041 |
_apol _beng |
||
| 080 | _a637.56 | ||
| 100 | 1 |
_aWALCZAK, Zbigniew - doktorant. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZawartość białka w tkance mięśniowej karpia z różnych technologii żywienia = _bContent of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies / _cZbigniew Walczak, Janusz Zakrzewski. |
| 246 | 3 | 1 | _aContent of protein in muscle tissue of carp from different feeding technologies |
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aPrzeprowadzone badania wykazały, że zawartość białka w tkance mięśniowej karpia zależy od stosowanych technologii żywienia ryb; największą ilość białka zawierała tkanka mięśniowa karpia karmionego paszami przemysłowymi, najmniej - mięso ryby z hodowli semiekstensywnej. | ||
| 650 | 0 | _aKarp - hodowla. | |
| 650 | 0 | _aBiałko. | |
| 655 | 0 | _aMateriały konferencyjne. | |
| 700 | 1 |
_aZAKRZEWSKI, Janusz - doktorant. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny |
|
| 711 | 2 | 2 |
_aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego _n(6 ; _d2009 ; _cKoszalin, Polska). |
| 711 | 2 | 2 |
_aOgólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych _n(2 ; _d2009 ; _cKoszalin, Polska). |
| 773 | 0 |
_iW : _tMateriały VI Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz II Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXI Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - _dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2009. - _gs. 329-334 |
|
| 942 |
_cROZ _2UKD |
||
| 999 |
_c2696 _d2696 |
||