| 000 | 01187nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140918092214.0 | ||
| 008 | 140918s2004 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a664 | ||
| 080 | _a639.3 | ||
| 100 |
_aDUTKIEWICZ, Daniel. _d1999 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
||
| 245 |
_aMechanizacja przecinania ości w rybach karpiowatych = Mechanization of cutting the carp fish bones / _cDaniel Dutkiewicz, Andrzej Dowgiałło. |
||
| 260 | _c2004. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule przedstawione są wyniki badań rozmieszczenia ości w karpiach, amurach i tołpygach, możliwości i sił wyrywania ości z filetów tych ryb. Skonstruowano, wykonano i przeprowadzono badania modelu rzeczywistego do nacinania ości w tuszkach ryb karpiowatych. | ||
| 650 | 0 | _aRyby karpiowate. | |
| 700 |
_aDOWGIAŁŁO, Andrzej. _d2006 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
||
| 773 |
_iW : _tInżynieria Rolnicza. - _gR. 8, 2004, nr 5(60), s. 85-91 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3136 _d3136 |
||