| 000 | 01150naa a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 3141 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180425101916.0 | ||
| 008 | 140708s2004 pl f |000 0 d | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/ac |
||
| 080 | _a637.1 | ||
| 100 | 1 |
_aRYDZKOWSKI, Tomasz. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZmiany przechowalnicze twarogu pakowanego w papier pergaminowy i papier pergaminowy z folią PE/PA / _cTomasz Rydzkowski, Sylwia Lewandowska. |
| 246 | 3 | 1 | _aThe storage changes in curd cheese packed in parchment paper and paper and composite PE/PA foll |
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule przedstawiono zmiany przechowalnicze następujące w serze twarogowym kwasowym tłustym w dwóch opakowaniach, w samym papierze pergaminowym oraz w papierze pergaminowym i dodatkowo w folii dwuwarstwowej, z polipropylenu i poliamidu, zamkniętej próżniowo. | ||
| 650 | 0 | _aProdukty mleczne. | |
| 650 | 0 | _aOpakowania. | |
| 773 | 0 |
_iW : _tInżynieria Rolnicza. - _g2004, R. 8, nr 5(60), s. 305-312 |
|
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3141 _d3141 |
||