000 01150naa a2200217 i 4500
001 3141
003 KOSZ 005
005 20180425101916.0
008 140708s2004 pl f |000 0 d
040 _cBPK
_dKOSZ 005/ac
080 _a637.1
100 1 _aRYDZKOWSKI, Tomasz.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 1 0 _aZmiany przechowalnicze twarogu pakowanego w papier pergaminowy i papier pergaminowy z folią PE/PA /
_cTomasz Rydzkowski, Sylwia Lewandowska.
246 3 1 _aThe storage changes in curd cheese packed in parchment paper and paper and composite PE/PA foll
500 _aDane z autopsji.
520 _aW artykule przedstawiono zmiany przechowalnicze następujące w serze twarogowym kwasowym tłustym w dwóch opakowaniach, w samym papierze pergaminowym oraz w papierze pergaminowym i dodatkowo w folii dwuwarstwowej, z polipropylenu i poliamidu, zamkniętej próżniowo.
650 0 _aProdukty mleczne.
650 0 _aOpakowania.
773 0 _iW :
_tInżynieria Rolnicza. -
_g2004, R. 8, nr 5(60), s. 305-312
942 _cART
_2UKD
999 _c3141
_d3141