000 01222nab a2200229 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20160408143209.0
008 140905s2005 pl f |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
_beng
044 _aPOL
080 _a664.6
100 _aDIAKUN, Jarosław.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 _aSystemy i warunki eksploatacji urządzeń w zakładach piekarskich =
_bSystems and service conditions of bakery equipment /
_cJarosław Diakun, Izabela Sobieraj.
260 _c2005.
500 _aDane z autopsji.
520 _aNa przykładzie wybranych, charakterystycznych zakładów piekarniczych przeprowadzono analizę warunków eksploatacji urządzeń technologicznych. Do obserwacji wybrano pięć piekarń o różnej wielkości. Podstawą analizy były dane zebrane w zakładach oraz monitoring warunków eksploatacji z okresu trzech miesięcy. Oceniano adekwatność systemu eksploatacji do potrzeb i sprawność jego funkcjonowania.
650 _aPiekarstwo - urządzenia.
773 _iW :
_tInżynieria Rolnicza. -
_gR. 9, 2005, nr 9 (69), s. 51-57
942 _cART
_2UKD
999 _c3146
_d3146