000 01413nab a2200253 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140905131017.0
008 140905s2005 pl f |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
_beng
044 _aPOL
080 _a664
100 _aMIERZEJEWSKA, Sylwia.
_d2005 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 _aOcena stopnia zabrudzenia i skuteczności mycia powierzchni ze stali kwasoodpornej =
_bEvaluation of dirtiness degree and washing effectiveness of acid-proof steel surfaces /
_cSylwia Mierzejewska, Jarosław Diakun.
260 _c2005.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW pracy przedstawiono najczęściej występujące zabrudzenia w przemyśle spożywczym oraz metody ich oceny. Celem przeprowadzonych badań było poszukiwanie metod oceny stanu zabrudzenia i skuteczności mycia powierzchni ze stali kwasoodpornej brudzonych różnymi czynnikami. Oceniano również trudność w usuwaniu zabrudzeń powierzchni ze stali nierdzewnej.
650 0 _aZanieczyszczenia
650 0 _aPowierzchnia.
700 _aDIAKUN, Jarosław.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
773 _iW :
_tInżynieria Rolnicza. -
_gR. 9, 2005, nr 11 (71), s. 325-331
942 _cART
_2UKD
999 _c3150
_d3150