000 01258nab a2200277 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20180430143920.0
008 140625s2008 pl f |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
_beng
044 _aPOL
080 _a637
080 _a004.932
100 _aTOMKIEWICZ, Dariusz.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Systemów Sterowania
245 _aZastosowanie metod przetwarzania obrazu do oceny zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym =
_bThe use of image processing methods to evaluate the fat content of pork /
_cDariusz Tomkiewicz, Adam Kopeć.
260 _c2008.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW artykule przedstawione są wyniki badań związanych z oceną możliwości zastosowania metod przetwarzania obrazu do oszacowania zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym.
650 _aWieprzowina.
650 _aTłuszcze zwierzęce.
650 0 _aPrzetwarzanie obrazów.
700 _aKOPEĆ, Adam.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
773 _iW :
_tInżynieria Rolnicza. -
_g2008, R. 12, nr 2 (100), s. 299-306
942 _cART
_2UKD
999 _c3153
_d3153