| 000 | 01258nab a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20180430143920.0 | ||
| 008 | 140625s2008 pl f |000 0 pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 041 |
_apol _beng |
||
| 044 | _aPOL | ||
| 080 | _a637 | ||
| 080 | _a004.932 | ||
| 100 |
_aTOMKIEWICZ, Dariusz. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Systemów Sterowania |
||
| 245 |
_aZastosowanie metod przetwarzania obrazu do oceny zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym = _bThe use of image processing methods to evaluate the fat content of pork / _cDariusz Tomkiewicz, Adam Kopeć. |
||
| 260 | _c2008. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule przedstawione są wyniki badań związanych z oceną możliwości zastosowania metod przetwarzania obrazu do oszacowania zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym. | ||
| 650 | _aWieprzowina. | ||
| 650 | _aTłuszcze zwierzęce. | ||
| 650 | 0 | _aPrzetwarzanie obrazów. | |
| 700 |
_aKOPEĆ, Adam. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
||
| 773 |
_iW : _tInżynieria Rolnicza. - _g2008, R. 12, nr 2 (100), s. 299-306 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3153 _d3153 |
||