| 000 | 01117nab a2200253 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140702100736.0 | ||
| 008 | 140702s2009 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a634.75 | ||
| 080 | _a631.563.9 | ||
| 080 | _a664.8/.9 | ||
| 100 |
_aKOPEĆ, Adam. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
||
| 245 |
_aRozmrażanie truskawek metodą próżniowo-parową = Thawing of strawberries using the vacuum-steam method / _cAdam Kopeć, Jarosław Diakun, Tomasz Milewski. |
||
| 260 | _c2009. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW pracy zbadano przydatność metody próżniowo-parowej do rozmrażania truskawek oraz porównano ją z innymi sposobami rozmrażania. | ||
| 650 | _aTruskawka. | ||
| 650 | 0 | _aPróżnia. | |
| 700 |
_aDIAKUN, Jarosław. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
||
| 773 |
_iW : _tInżynieria Rolnicza. - _gR. 13, 2009, nr 2(111), s. 83-89 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3169 _d3169 |
||