000 01117nab a2200253 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140702100736.0
008 140702s2009 pl f |000 0
040 _cBPK
080 _a634.75
080 _a631.563.9
080 _a664.8/.9
100 _aKOPEĆ, Adam.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 _aRozmrażanie truskawek metodą próżniowo-parową = Thawing of strawberries using the vacuum-steam method /
_cAdam Kopeć, Jarosław Diakun, Tomasz Milewski.
260 _c2009.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW pracy zbadano przydatność metody próżniowo-parowej do rozmrażania truskawek oraz porównano ją z innymi sposobami rozmrażania.
650 _aTruskawka.
650 0 _aPróżnia.
700 _aDIAKUN, Jarosław.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
773 _iW :
_tInżynieria Rolnicza. -
_gR. 13, 2009, nr 2(111), s. 83-89
942 _cART
_2UKD
999 _c3169
_d3169