000 00964nab a2200217 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140702101532.0
008 140702s2008 pl f |000 0
040 _cBPK
080 _a637.5.037
100 _aKOPEĆ, Adam.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 _aCzas rozmrażania i rehydracji w procesie rozmrażania mięsa metodą sublimacyjno-próżniowo-parową /
_cAdam Kopeć.
260 _c2008.
500 _aDane z autopsji.
520 _aZaprezentowano badania dwuetapowej sublimacyjno-próżniowo-parowej metody rozmrażania mięsa. Przedstawiono zależność czasu rozmrażania i czasu rehydracji od stopnia odwodnienia sublimacyjnego.
650 0 _aMięso - technologia.
650 0 _aPróżnia.
773 _iW :
_tInżynieria i Aparatura Chemiczna. -
_gR. 47 (39), 2008, nr 6, s. 109-110
942 _cART
_2UKD
999 _c3209
_d3209