000 01113nab a2200229 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140702102513.0
008 140702s2008 pl f |000 0
040 _cBPK
080 _a637.5
080 _a621.78
100 _aKOPEĆ, Adam.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 _aRównomierność obróbki termicznej w piecu konwekcyjno-parowym w warunkach całkowitego wypełnienia komory nogami z kurcząt /
_cAdam Kopeć.
260 _c2008.
500 _aDane z autopsji.
520 _aPrzedstawiono analizę rozkładu temperatury wewnątrz nóg z kurcząt podczas ich pieczenia w piecu konwekcyjno-parowym, w warunkach pełnego wypełnienia komory. W wyniku wykonanych pomiarów otrzymano krzywe przedstawiające zmiany temperatury w czasie pieczenia w różnych miejscach komory pieca.
650 _aMięso kurze.
650 0 _aMięso - technologia.
773 _iW :
_tInżynieria i Aparatura Chemiczna. -
_gR. 47 (39), 2008, nr 6, s. 111-112
942 _cART
_2UKD
999 _c3210
_d3210