| 000 | 01113nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140702102513.0 | ||
| 008 | 140702s2008 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637.5 | ||
| 080 | _a621.78 | ||
| 100 |
_aKOPEĆ, Adam. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
||
| 245 |
_aRównomierność obróbki termicznej w piecu konwekcyjno-parowym w warunkach całkowitego wypełnienia komory nogami z kurcząt / _cAdam Kopeć. |
||
| 260 | _c2008. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aPrzedstawiono analizę rozkładu temperatury wewnątrz nóg z kurcząt podczas ich pieczenia w piecu konwekcyjno-parowym, w warunkach pełnego wypełnienia komory. W wyniku wykonanych pomiarów otrzymano krzywe przedstawiające zmiany temperatury w czasie pieczenia w różnych miejscach komory pieca. | ||
| 650 | _aMięso kurze. | ||
| 650 | 0 | _aMięso - technologia. | |
| 773 |
_iW : _tInżynieria i Aparatura Chemiczna. - _gR. 47 (39), 2008, nr 6, s. 111-112 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3210 _d3210 |
||