000 01149nab a2200217 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140908104740.0
008 s pl f |000 pol
040 _cBPK
080 _a637.5
100 _aDIAKUN, Jarosław.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 _aAnaliza parametryczna konstrukcji masownic do mięsa /
_cMariusz Seńcio, Jarosław Diakun.
260 _c2009.
500 _aDane z autopsji.
520 _aAnalizę przeprowadzono na podstawie danych technicznych z katalogów i stron internetowych 32 firm produkujących lub oferujących masownice. Dokonano klasyfikacji masownic ze względu na ich pojemność. Przeprowadzono analizę zainstalowanej mocy, masy urządzenia, wydatku technologicznego, wymaganej powierzchni i przestrzeni instalacyjnej w odniesieniu do pojemności jako podstawowego parametru technicznego.
650 0 _aPrzemysł mięsny.
650 0 _aKonstrukcje.
773 _iW :
_tInżynieria i Aparatura Chemiczna. -
_gR. 48 (40), 2009, nr 1, s. 62-63
942 _cART
_2UKD
999 _c3213
_d3213