| 000 | 01149nab a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140908104740.0 | ||
| 008 | s pl f |000 pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637.5 | ||
| 100 |
_aDIAKUN, Jarosław. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
||
| 245 |
_aAnaliza parametryczna konstrukcji masownic do mięsa / _cMariusz Seńcio, Jarosław Diakun. |
||
| 260 | _c2009. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aAnalizę przeprowadzono na podstawie danych technicznych z katalogów i stron internetowych 32 firm produkujących lub oferujących masownice. Dokonano klasyfikacji masownic ze względu na ich pojemność. Przeprowadzono analizę zainstalowanej mocy, masy urządzenia, wydatku technologicznego, wymaganej powierzchni i przestrzeni instalacyjnej w odniesieniu do pojemności jako podstawowego parametru technicznego. | ||
| 650 | 0 | _aPrzemysł mięsny. | |
| 650 | 0 | _aKonstrukcje. | |
| 773 |
_iW : _tInżynieria i Aparatura Chemiczna. - _gR. 48 (40), 2009, nr 1, s. 62-63 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3213 _d3213 |
||