| 000 | 01220naa a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 3345 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180502113551.0 | ||
| 008 | 140930s2010 pl n f |000 0pol | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/EG |
||
| 080 | _a613 | ||
| 080 | _a641 | ||
| 100 | 1 |
_aWOJTASIK-KALINOWSKA, Iwona. _d2006 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
|
| 245 |
_aHigiena personelu w produkcji żywności / _cIwona Wojtasik-Kalinowska, Joanna Piepiórka. |
||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aZakłady produkcji, przetwórstwa i obrotu żywnością powinny tworzyć oraz spełniać warunki gwarantujące wyprodukowanie zdrowego i bezpiecznego środka spożywczego. Warunki te są przede wszystkim związane z przestrzeganiem podstawowych zasad higieny i powinny być zapewnione podczas całego procesu produkcyjnego. | ||
| 650 | 0 | _aHigiena. | |
| 650 | 0 | _aŻywność. | |
| 700 | 1 |
_aPIEPIÓRKA-STEPUK, Joanna. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego _d2011 - . |
|
| 773 | 0 |
_iW : _tPrzemysł Spożywczy. - _g2010, T. 64, nr 2, s. 37-40 |
|
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3345 _d3345 |
||