000 01220naa a2200229 i 4500
001 3345
003 KOSZ 005
005 20180502113551.0
008 140930s2010 pl n f |000 0pol
040 _cBPK
_dKOSZ 005/EG
080 _a613
080 _a641
100 1 _aWOJTASIK-KALINOWSKA, Iwona.
_d2006 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 _aHigiena personelu w produkcji żywności /
_cIwona Wojtasik-Kalinowska, Joanna Piepiórka.
500 _aDane z autopsji.
520 _aZakłady produkcji, przetwórstwa i obrotu żywnością powinny tworzyć oraz spełniać warunki gwarantujące wyprodukowanie zdrowego i bezpiecznego środka spożywczego. Warunki te są przede wszystkim związane z przestrzeganiem podstawowych zasad higieny i powinny być zapewnione podczas całego procesu produkcyjnego.
650 0 _aHigiena.
650 0 _aŻywność.
700 1 _aPIEPIÓRKA-STEPUK, Joanna.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
_d2011 - .
773 0 _iW :
_tPrzemysł Spożywczy. -
_g2010, T. 64, nr 2, s. 37-40
942 _cART
_2UKD
999 _c3345
_d3345