| 000 | 01172nab a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 3346 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180307135515.0 | ||
| 008 | s pl f |000 pol | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/EG |
||
| 080 | _a664:613/614 | ||
| 100 | 1 |
_aDIAKUN, Jarosław. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _d1996 - . _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aMycie w systemie CIP. _nCz. 1 / _cJarosław Diakun, Joanna Piepiórka. |
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule omówiono budowę i zasadę działania instalacji do mycia w obiegu zamkniętym. Przedstawiono czynniki konstrukcyjne wpływające na poprawność zabiegu higienizacji, uwzględniono także zasady projektowania niektórych urządzeń produkcyjnych pod względem ich przystosowania do mycia w systemie CIP. | ||
| 650 | 0 | _aUrządzenia. | |
| 650 | 0 | _aDezynfekcja. | |
| 700 | 1 |
_aPIEPIÓRKA-STEPUK, Joanna. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego _d2011 - . |
|
| 773 | 0 |
_iW : _tPrzemysł Spożywczy. - _g2007, nr 10, s. 40-44 i 50 |
|
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3346 _d3346 |
||