000 01172nab a2200217 i 4500
001 3346
003 KOSZ 005
005 20180307135515.0
008 s pl f |000 pol
040 _cBPK
_dKOSZ 005/EG
080 _a664:613/614
100 1 _aDIAKUN, Jarosław.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_d1996 - .
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 1 0 _aMycie w systemie CIP.
_nCz. 1 /
_cJarosław Diakun, Joanna Piepiórka.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW artykule omówiono budowę i zasadę działania instalacji do mycia w obiegu zamkniętym. Przedstawiono czynniki konstrukcyjne wpływające na poprawność zabiegu higienizacji, uwzględniono także zasady projektowania niektórych urządzeń produkcyjnych pod względem ich przystosowania do mycia w systemie CIP.
650 0 _aUrządzenia.
650 0 _aDezynfekcja.
700 1 _aPIEPIÓRKA-STEPUK, Joanna.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
_d2011 - .
773 0 _iW :
_tPrzemysł Spożywczy. -
_g2007, nr 10, s. 40-44 i 50
942 _cART
_2UKD
999 _c3346
_d3346