000 01651nab a2200277 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20160105113547.0
008 141001s2008 pl n f |000 0eng
040 _cBPK
041 _aeng
044 _aPOL
080 _a639.38
080 _a579.67
100 _aCZERWIŃSKA, Ewa.
_d2000 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
245 _aTechnological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) /
_cEwa Czerwińska, Wojciech Piotrowski, Emilia Sowa.
260 _c2008.
500 _aDane z autopsji.
520 _aPrzeprowadzono analizę ilościową i jakościową zanieczyszczeń mikrobiologicznych surowców, półproduktów oraz gotowych produktów z linii produkcyjnej śledzia parowanego w oleju i na tej podstawie wyznaczono punkty kontroli zanieczyszczeń mikrobiologicznych.
650 0 _aPrzemysł rybny.
650 0 _aMikrobiologia.
700 _aSOWA, Emilia - doktorant.
773 _iW :
_tRocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. -
_dKoszalin : Wydawnictwo Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska, 2008. -
_gT. 10, s. 57-71
700 _aPIOTROWSKI, Wojciech.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
942 _cART
_2UKD
999 _c3395
_d3395