| 000 | 01651nab a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20160105113547.0 | ||
| 008 | 141001s2008 pl n f |000 0eng | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 041 | _aeng | ||
| 044 | _aPOL | ||
| 080 | _a639.38 | ||
| 080 | _a579.67 | ||
| 100 |
_aCZERWIŃSKA, Ewa. _d2000 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa |
||
| 245 |
_aTechnological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) / _cEwa Czerwińska, Wojciech Piotrowski, Emilia Sowa. |
||
| 260 | _c2008. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aPrzeprowadzono analizę ilościową i jakościową zanieczyszczeń mikrobiologicznych surowców, półproduktów oraz gotowych produktów z linii produkcyjnej śledzia parowanego w oleju i na tej podstawie wyznaczono punkty kontroli zanieczyszczeń mikrobiologicznych. | ||
| 650 | 0 | _aPrzemysł rybny. | |
| 650 | 0 | _aMikrobiologia. | |
| 700 | _aSOWA, Emilia - doktorant. | ||
| 773 |
_iW : _tRocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - _dKoszalin : Wydawnictwo Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska, 2008. - _gT. 10, s. 57-71 |
||
| 700 |
_aPIOTROWSKI, Wojciech. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3395 _d3395 |
||