| 000 | 01276nab a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20150330141601.0 | ||
| 008 | 150330s2005 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a635.1/.7 | ||
| 080 | _a633.49 | ||
| 100 |
_aGRUDZIŃSKA, Magdalena. _d1998 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
||
| 245 |
_aWpływ obróbki wstępnej oraz metod gotowania na zawartość azotanów w warzywach = Effect of preliminary and thermal processing on the content of nitrate in vegetables / _cMagdalena Grudzińska, Kazimiera Zgórska. |
||
| 260 | _c2005. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aCelem pracy było określenie wpływu obróbki wstępnej i termicznej na zawartość azotanów w wybranych warzywach i w bulwach ziemniaka. | ||
| 650 | 0 | _aWarzywa. | |
| 650 | _aAzotany. | ||
| 773 |
_iW : _tRocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - _dKoszalin : Wydaw. Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska, 2005. - _gT. 7, s. 233-241 |
||
| 700 |
_aZGÓRSKA, Kazimiera Ewa. _d1997 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3416 _d3416 |
||