000 01345nab a2200253 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20180409104748.0
008 141002s2006 pl n f |000 0e
040 _cBPK
041 _aeng
044 _aPOL
080 _a579.67
100 _aCZERWIŃSKA, Ewa.
_d2000 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
245 _aMicrobiological purity of tea and its antimicrobial activity = Czystość mikrobiologiczna herbat i ich aktywność przeciwdrobnoustrojowa /
_cEwa Czerwińska, Wojciech Piotrowski.
260 _c2006.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW badaniach oceniono czystość mikrobiologiczną suszu wybranych herbat zielonych i czarnych oraz określono ich działanie na bakterie Escherichia coli, Bacillus subtilis, Bacillus cereus, a także grzyb z rodzaju Penicillium.
650 0 _a Żywność - mikrobiologia.
650 0 _aHerbata.
700 _aPIOTROWSKI, Wojciech.
_d1996 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
773 _iW :
_tRocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. -
_dKoszalin : Wydawnictwo Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska, 2006. -
_gT. 8, s. 45-55
942 _cART
_2UKD
999 _c3417
_d3417