| 000 | 01345nab a2200253 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20180409104748.0 | ||
| 008 | 141002s2006 pl n f |000 0e | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 041 | _aeng | ||
| 044 | _aPOL | ||
| 080 | _a579.67 | ||
| 100 |
_aCZERWIŃSKA, Ewa. _d2000 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa |
||
| 245 |
_aMicrobiological purity of tea and its antimicrobial activity = Czystość mikrobiologiczna herbat i ich aktywność przeciwdrobnoustrojowa / _cEwa Czerwińska, Wojciech Piotrowski. |
||
| 260 | _c2006. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW badaniach oceniono czystość mikrobiologiczną suszu wybranych herbat zielonych i czarnych oraz określono ich działanie na bakterie Escherichia coli, Bacillus subtilis, Bacillus cereus, a także grzyb z rodzaju Penicillium. | ||
| 650 | 0 | _a Żywność - mikrobiologia. | |
| 650 | 0 | _aHerbata. | |
| 700 |
_aPIOTROWSKI, Wojciech. _d1996 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa |
||
| 773 |
_iW : _tRocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - _dKoszalin : Wydawnictwo Środkowo-Pomorskiego Towarzystwa Naukowego Ochrony Środowiska, 2006. - _gT. 8, s. 45-55 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c3417 _d3417 |
||