| 000 | 01624naa a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 4002 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180502125457.0 | ||
| 008 | 150529s2011 pl f |000 0 pol | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/HR |
||
| 041 |
_apol _beng |
||
| 080 | _a339.138 | ||
| 100 | 1 |
_aDŁUBAKOWSKA-PUZIO, Ewa Katarzyna. _d1998 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Ekonomii i Zarządzania, _cKatedra Marketingu i Badań Rynkowych |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZarządzanie marketingiem wewnętrznym : _bkształtowanie pożądanego poziomu obsługi klienta / _cEwa Dłubakowska-Puzio, Kamil Puzio. |
| 246 | 3 | 1 |
_aManagement of internal marketing : _bcreating the desired level of customer service |
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aArtykuł poświęcony jest procesowi zarządzania marketingiem w hotelarstwie ze szczególnym uwzględnieniem marketingu wewnętrznego. Autorzy pragnęli ukazać jaką rolę odgrywają prawidłowe relacje personalne w przedsiębiorstwie w kształtowaniu poziomu zadowolenia gości hotelowych. Celem artykułu było, zasugerowanie w obszarze marketingu wewnętrznego możliwych uniwersalnych rozwiązań dla dwóch spośród sześciu istotnych działów w hotelu, takich jak kierownictwo i dział marketingu. | ||
| 650 | _aMarketing. | ||
| 650 | 0 | _aZarządzanie. | |
| 650 | 0 | _aHotelarstwo. | |
| 773 | 0 |
_iW : _tMarketing terytorialny : konkurencyjność regionów, przedsiębiorstw a ochrona środowiska : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Delugi, Joanny Dyczkowskiej. - _dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2011. - _gs. 167-187 |
|
| 942 |
_cROZ _2UKD |
||
| 999 |
_c4002 _d4002 |
||