000 01818naa a2200265 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20180220143115.0
008 160129s2010 pl f |100 0 pol
040 _cBPK
080 _a664
100 _aWALCZAK, Zbigniew - doktorant.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny
245 _aThe polish food industry in an era of global economic recession = Polski przemysł spożywczy w dobie światowej recesji gospodarczej /
_cPaweł Sadurski, Zbigniew Walczak.
260 _c2010.
500 _aDane z autopsji.
520 _aCelem pracy było ukazanie kondycji przemysłu spożywczego w czasie światowej recesji gospodarczej. Analizie została poddana rentowność, koszty finansowe, wartość produkcji sprzedanej poszczególnych działów oraz produktów sektora spożywczego. Przeprowadzona analiza ukazała przemysł spożywczy jako dział silnie odporny na skutki światowego kryzysu.
650 0 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
650 0 _aKryzys gospodarczy.
655 0 _aMateriały konferencyjne.
700 _aSADURSKI, Paweł - doktorant.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny
773 _iW :
_tMateriały VII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz III Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. -
_dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2010. -
_gs. 145-150
711 _aOgólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych
_n(3 ;
_d2010 ;
_cKoszalin, Polska).
711 _aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego
_n(7 ;
_d2010 ;
_cKoszalin, Polska).
942 _cART
_2UKD
999 _c4336
_d4336