000 01694naa a2200277 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20180220143115.0
008 160129s2010 pl f |100 0 pol
040 _cBPK
080 _a664
100 _aWALCZAK, Zbigniew - doktorant.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny
245 _aManagement quality in food industry = Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym /
_cZbigniew Walczak, Bartosz Nowicki, Łukasz Wach.
260 _c2010.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW pracy wskazano cel stosowania systemów zarządzania jakością i zapewnienia jakości oraz dokonano charakterystyki najczęściej spotykanych w przemyśle spożywczym.
650 0 _aZarządzanie jakością.
650 0 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
655 0 _aMateriały konferencyjne.
700 _aNOWICKI, Bartosz - doktorant.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny
700 _aWACH, Łukasz - doktorant.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny
773 _iW :
_tMateriały VII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz III Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. -
_dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2010. -
_gs. 187-192
711 _aOgólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych
_n(3 ;
_d2010 ;
_cKoszalin, Polska).
711 _aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego
_n(7 ;
_d2010 ;
_cKoszalin, Polska).
942 _cART
_2UKD
999 _c4339
_d4339