| 000 | 01332nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20160107123342.0 | ||
| 008 | 140604s1985 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637 | ||
| 080 | _a621 | ||
| 100 |
_aMILANOWSKI, Jerzy. _d1974 - 1993. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aModele utraty spójności błon komórkowych surowców żywnościowych = _bThe bursting models of animal food raw material cells / _cJerzy Milanowski, Ryszard Tesmer. |
||
| 260 | _c1985. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW pracy przedstawiono hipotetyczne mechanizmy fenomenologiczne pękania komórkowych błon plazmatycznych w czasie procesów technologicznych. Wprowadzono matematyczne warunki (modele) pękania błon. | ||
| 650 | _aŻywność. | ||
| 773 |
_iW : _tZeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie. Prace Wydziału Mechanicznego. Wybrane zagadnienia inżynierii procesowej i automatyzacji przemysłu żywnościowego. - _g1985, nr 7[25], s. 37-46 |
||
| 700 |
_aTESMER, Ryszard. _d1975 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c4881 _d4881 |
||