| 000 | 01663nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20160415091529.0 | ||
| 008 | 140526s1985 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a664 | ||
| 100 |
_aMACELUCH, Jerzy. _d1977 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aMetody określania stopnia rozdrobnienia materiałów żywnościowych = _bMethods for determination of crumble degree in food materials / _cJerzy Maceluch, Janusz Owczarzak, Władysław Tarasewicz. |
||
| 260 | _c1985. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW pracy przedstawiono wyniki badań przydatności wybranych metod pomiarowych do określania stopnia rozdrobnienia materiałów żywnościowych o dużej zawartości wody i skorelowania ich z metodą analizy sitowej. Do realizacji zaproponowano metodę pomiaru konduktancji elektrycznej oraz momentu rozdrabniającego. | ||
| 650 | 0 | _aŻywność - technologia. | |
| 700 |
_aTARASEWICZ, Władysław. _d1983 - 1991. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 700 |
_aOWCZARZAK, Janusz. _d1980 - 1990. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 773 |
_iW : _tZeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie. Prace Wydziału Mechanicznego. Wybrane zagadnienia inżynierii procesowej i automatyzacji przemysłu żywnościowego. - _g1985, nr 7 [25], s. 63-70 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c4883 _d4883 |
||