000 01663nab a2200229 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20160415091529.0
008 140526s1985 pl f |000 0
040 _cBPK
080 _a664
100 _aMACELUCH, Jerzy.
_d1977 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 _aMetody określania stopnia rozdrobnienia materiałów żywnościowych =
_bMethods for determination of crumble degree in food materials /
_cJerzy Maceluch, Janusz Owczarzak, Władysław Tarasewicz.
260 _c1985.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW pracy przedstawiono wyniki badań przydatności wybranych metod pomiarowych do określania stopnia rozdrobnienia materiałów żywnościowych o dużej zawartości wody i skorelowania ich z metodą analizy sitowej. Do realizacji zaproponowano metodę pomiaru konduktancji elektrycznej oraz momentu rozdrabniającego.
650 0 _aŻywność - technologia.
700 _aTARASEWICZ, Władysław.
_d1983 - 1991.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 _aOWCZARZAK, Janusz.
_d1980 - 1990.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
773 _iW :
_tZeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie. Prace Wydziału Mechanicznego. Wybrane zagadnienia inżynierii procesowej i automatyzacji przemysłu żywnościowego. -
_g1985, nr 7 [25], s. 63-70
942 _cART
_2UKD
999 _c4883
_d4883