| 000 | 01066nab a2200205 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20160107122836.0 | ||
| 008 | 140618s1985 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a664 | ||
| 100 |
_aTARASEWICZ, Władysław. _d1983 - 1991. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aZasady projektowania ujednorodniania płynów w przepływie = _bPrinciples of designing of homogenizing fluids in flow / _cWładysław Tarasewicz. |
||
| 260 | _c1985. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aSformułowano zasady racjonalnego projektowania ujednoradniania w przepływie płynów ze zwróceniem uwagi na utrzymanie w operacji optymalnych warunków. | ||
| 650 | 0 | _aPłyny. | |
| 773 |
_iW : _tZeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie.Prace Wydziału Mechanicznego.Wybrane zagadnienia inżynierii procesowej i automatyzacji przemysłu żywnościowego. - _g1985, nr 7[25], s. 109-115 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c4887 _d4887 |
||