| 000 | 01459nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20180403114418.0 | ||
| 008 | 140526s1982 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637 | ||
| 080 | _a621 | ||
| 100 |
_aDIAKUN, Jarosław. _d1975 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aWyróżniki dopasowania kinematycznego głowicy nożowej i misy w kutrze do rozdrabniania mięsa = _bIndexes of the klimatic adjustment between the knife head and platter in the cutter to crumble the meat / _cJarosław Diakun, Janusz Owczarzak. |
||
| 260 | _c1982. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule analizowane są podstawowe zależności geometryczno-kinematyczne pracy układu rozdrabniającego kutra do mięsa. W trakcie analizy teoretycznej wyprowadzono wyróżniki, które mogą być podstawą wyznaczenia optymalnych wartości niektórych parametrów konstrukcyjnych układu. Analiza teoretyczna potwierdzona jest wynikami badań eksperymentalnych. | ||
| 650 | 0 | _aPrzemysł mięsny. | |
| 700 |
_aOWCZARZAK, Janusz. _d1980 - 1990. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 773 |
_iW : _tZeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie. Prace Instytutu Budowy Maszyn. - _g1982, nr 5/B[18], s. 39-51 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c4893 _d4893 |
||