| 000 | 00975nab a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20180130123010.0 | ||
| 008 | 140704s2011 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a621.798 | ||
| 100 |
_aMICHALSKA-POŻOGA, Iwona. _d2006 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aTechniki pakowania pieczywa jako metoda przedłużania jego świeżości / _cIwona Michalska - Pożoga. |
||
| 260 | _c2011. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aOpakowanie jest wyrobem przeznaczonym do ochrony zapakowanego produktu podczas całego łańcucha dystrybucyjnego. W związku z tym przed opakowaniami stawiane są określone wymagania w zależności od poziomu dystrybucji, na jakim się znajdują. | ||
| 650 | 0 | _aOpakowania. | |
| 650 | 0 | _aPieczywo - technologia. | |
| 773 |
_iW : _tOpakowanie. - _g2011, nr 8, s. 73-79 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5233 _d5233 |
||