000 00975nab a2200217 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20180130123010.0
008 140704s2011 pl f |000 0
040 _cBPK
080 _a621.798
100 _aMICHALSKA-POŻOGA, Iwona.
_d2006 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 _aTechniki pakowania pieczywa jako metoda przedłużania jego świeżości /
_cIwona Michalska - Pożoga.
260 _c2011.
500 _aDane z autopsji.
520 _aOpakowanie jest wyrobem przeznaczonym do ochrony zapakowanego produktu podczas całego łańcucha dystrybucyjnego. W związku z tym przed opakowaniami stawiane są określone wymagania w zależności od poziomu dystrybucji, na jakim się znajdują.
650 0 _aOpakowania.
650 0 _aPieczywo - technologia.
773 _iW :
_tOpakowanie. -
_g2011, nr 8, s. 73-79
942 _cART
_2UKD
999 _c5233
_d5233