| 000 | 01883naa a2200265 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 5390 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180317104124.0 | ||
| 008 | 141003s2011 pl f |100 0 pol | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/EG |
||
| 080 | _a913(510) | ||
| 080 | _a338.48 | ||
| 100 | 1 |
_aDYMKOWSKA-MALESA, Maria. _d2006 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aTurystyczne atrakcje kuchni chińskiej / _cMaria Dymkowska-Malesa, Zbigniew Walczak. |
| 246 | 3 | 1 | _aTouristic attractions of Chinese kitchen |
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW pracy opisano atrakcje kuchni chińskiej. Obecnie na terytorum Chin wyróżnia się 4 rejony o specyficznych stylach kulinarnych. Są to kuchnia Pekińska, Kantońska, Szanghajska i Syczuańska. Każda z tych kuchni to to bogactwo smaków i zapachów. Poza Chinami mamy możliwość spróbować pseudo potraw serwowanych w tzw. Restauracjach chińskich. Nie oddają one jednak całego bogactwa różnorodnych rodzimych potraw ze względu na zwyczaje żywieniowe mieszkańców Europy. | ||
| 650 | 0 | _aTurystyka. | |
| 650 | 0 | _aKuchnia chińska. | |
| 655 | 0 | _aMateriały konferencyjne. | |
| 700 | 1 |
_aWALCZAK, Zbigniew - doktorant. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny _cKatedra Biochemii i Biotechnologii |
|
| 711 | 2 | 2 |
_aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego _n(8 ; _d2011 ; _cKoszalin, Polska). |
| 773 | 0 |
_iW : _tMateriały VIII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz IV Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXIII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - _dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2011. - _gs. 45-50 |
|
| 942 |
_cROZ _2UKD |
||
| 999 |
_c5390 _d5390 |
||