| 000 | 01730naa a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 5397 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180317104549.0 | ||
| 008 | 141003s2011 pl f |100 0 pol | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/EG |
||
| 080 | _a613/614 | ||
| 080 | _a796/799 | ||
| 100 | 1 |
_aDYMKOWSKA-MALESA, Maria. _d2006 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aBiałko w żywieniu sportowców / _cMaria Dymkowska-Malesa, Zbigniew Walczak. |
| 246 | 3 | 1 | _aProteins in athletes nourishment |
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aCelem pracy jest omówienie roli białka w żywieniu osób o zwiększonej aktywności fizycznej. Białko jest podstawowym składnikiem mięśni, skóry, kości, zębów, paznokci oraz tkanki łącznej. Związki białkowe zapewniają utrzymanie równowagi wodno-elektrolitowej oraz biorą udział w procesach odpornościowvch. | ||
| 650 | 0 | _aBiałko. | |
| 650 | 0 | _aOdżywianie. | |
| 650 | 0 | _aSport. | |
| 655 | 0 | _aMateriały konferencyjne. | |
| 700 | 1 |
_aWALCZAK, Zbigniew - doktorant. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny _cKatedra Biochemii i Biotechnologii |
|
| 711 | 2 | 2 |
_aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego _n(8 ; _d2011 ; _cKoszalin, Polska). |
| 773 | 1 |
_iW : _tMateriały VIII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz IV Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXIII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - _dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2011. - _gs. 39-44 |
|
| 942 |
_cROZ _2UKD |
||
| 999 |
_c5397 _d5397 |
||