| 000 | 01966naa a2200253 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 5409 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180317112337.0 | ||
| 008 | 141003s2011 pl f |100 0 pol | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/EG |
||
| 080 | _a613/614 | ||
| 100 | 1 |
_aDYMKOWSKA-MALESA, Maria. _d2006 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZnaczenie posiłków i zasady ich komponowania w całodziennej racji pokarmowej / _cAnna Strzelecka, Zbigniew Walczak, Maria Dymkowska-Malesa. |
| 246 | 3 | 1 | _aMeaning of meals andprinciple of their composing in day - long alimentary ration |
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aOdpowiednio ułożona dieta dostarcza wszystkie składniki pokarmowe zgodnie z aktualnymi normami. Każdy posiłek w całodziennej racji pokarmowej spełnia swoją rolę w żywieniu człowieka. Dlatego istotne z żywieniowego punktu widzenia jest posiadanie wiedzy z zakresu ich komponowania i przyrządzania. Celem artykułu jest zapoznanie ze znaczeniem posiłków i zasadami ich komponowania w całodziennej racji pokarmowej. | ||
| 650 | 0 | _aOdżywianie. | |
| 655 | 0 | _aMateriały konferencyjne. | |
| 700 | 1 |
_aSTRZELECKA, Anna - doktorant. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny |
|
| 700 | 1 |
_aWALCZAK, Zbigniew - doktorant. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny _cKatedra Biochemii i Biotechnologii |
|
| 711 | 2 | 2 |
_aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego _n(8 ; _d2011 ; _cKoszalin, Polska). |
| 773 | 0 |
_iW : _tMateriały VIII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz IV Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXIII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - _dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2011. - _gs. 269-274 |
|
| 942 |
_cROZ _2UKD |
||
| 999 |
_c5409 _d5409 |
||