| 000 | 01853naa a2200253 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 5413 | ||
| 003 | KOSZ 005 | ||
| 005 | 20180317113448.0 | ||
| 008 | 140708s2011 pl f |100 0 | ||
| 040 |
_cBPK _dKOSZ 005/EG |
||
| 041 | _apol | ||
| 080 | _a637/639 | ||
| 100 | 1 |
_aDYMKOWSKA-MALESA, Maria. _d2006 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWykorzystanie ryb do produkcji żywności wygodnej / _cZbigniew Walczak, Arkadiusz Wnuk, Maria Dymowska-Malesa, Tomasz Rydzkowski. |
| 246 | 3 | 1 | _aThe useof fish for the production of convenice food |
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aŻywność wygodna to żywność przetworzona w stopniu umożliwiającym jej szybkie przygotowanie przez konsumenta. Ryby odgrywają ważną rolę w żywieniu człowieka. Dostarczają wysokowartościowe białko, tłuszcze o korzystnym żywieniowym profilu kwasów tłuszczowych oraz cenne witaminy i składniki mineralne. W pracy przedstawiono rozwiązania w postaci gotowych wyrobów należących do grupy żywności wygodnej. | ||
| 650 | 0 | _aRyby. | |
| 655 | 0 | _aMateriały konferencyjne. | |
| 700 | 1 |
_aRYDZKOWSKI, Tomasz. _d1996 - _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
|
| 711 | 2 | 2 |
_aKonferencja Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego _n(8 ; _d2011 ; _cKoszalin, Polska). |
| 773 | 0 |
_iW : _tMateriały VIII Konferencji Studentów i Młodych Pracowników Nauki Wydziału Mechanicznego oraz IV Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych Uczelni Technicznych : XXXIII Tydzień Kultury Studenckiej / pod red. Marka Fligla, Leona Kukiełki. - _dKoszalin : Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2011. - _gs. 317-322 |
|
| 942 |
_cROZ _2UKD |
||
| 999 |
_c5413 _d5413 |
||