000 01058nab a2200265 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140923100739.0
008 140923s2010 pl n f |000 0pol
040 _cBPK
080 _a664.5
080 _a577
100 _aKUBIAK, Mariusz Sławomir.
_d2008 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 _aMikrobiologiczne zanieczyszczenia przypraw naturalnych /
_cTomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
260 _c2010.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW artykule omówiono rolę i korzyści wynikające ze stosowania przypraw naturalnych w przemyśle mięsnym. Przedstawiono analizę zanieczyszczenia mikrobiologicznego wybranych przypraw.
650 0 _aPrzemysł mięsny.
650 0 _aPrzyprawy.
650 0 _aMikrobiologia.
650 0 _aZanieczyszczenia.
700 _aBOROWY, Tomasz - doktorant.
773 _iW :
_tGospodarka Mięsna. -
_gR. 62, 2010, nr 1, s. 14-16
942 _cART
_2UKD
999 _c5547
_d5547