| 000 | 00974nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20160408141501.0 | ||
| 008 | 140923s2010 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a641 | ||
| 100 |
_aKUBIAK, Mariusz Sławomir. _d2008 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aCo dodać i z czym podać mięso i wędliny / _cMariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy. |
||
| 260 | _c2010. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule przedstawiono wartości odżywcze, dietetyczne, lecznicze i smakowe stosowania tradycyjnych dodatków do mięs i wędlin takich jak : borówki, żurawina, chrzan, musztarda i papryka. | ||
| 650 | 0 | _aPrzyprawy. | |
| 650 | 0 | _aMięso - kucharstwo i przetwórstwo. | |
| 700 | _aBOROWY, Tomasz - doktorant. | ||
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _gR. 62, 2010, nr 3, s. 24-26 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5548 _d5548 |
||