000 00974nab a2200229 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20160408141501.0
008 140923s2010 pl n f |000 0pol
040 _cBPK
080 _a641
100 _aKUBIAK, Mariusz Sławomir.
_d2008 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 _aCo dodać i z czym podać mięso i wędliny /
_cMariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy.
260 _c2010.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW artykule przedstawiono wartości odżywcze, dietetyczne, lecznicze i smakowe stosowania tradycyjnych dodatków do mięs i wędlin takich jak : borówki, żurawina, chrzan, musztarda i papryka.
650 0 _aPrzyprawy.
650 0 _aMięso - kucharstwo i przetwórstwo.
700 _aBOROWY, Tomasz - doktorant.
773 _iW :
_tGospodarka Mięsna. -
_gR. 62, 2010, nr 3, s. 24-26
942 _cART
_2UKD
999 _c5548
_d5548