000 01088nab a2200241 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140923104104.0
008 140923s2010 pl n f |000 0pol
040 _cBPK
080 _a621.798
100 _aKUBIAK, Mariusz Sławomir.
_d2008 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 _aOpakowania żywności stosowane w technologii mikrofalowej /
_cTomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
260 _c2010.
500 _aDane z autopsji.
520 _aMikrofalowa obróbka żywności należy do grupy nowoczesnych technologii wymagających zastosowania równie innowacyjnych opakowań. W pracy przedstawiono analizę materiału opakowaniowego przydatnego do obróbki mikrofalowej oraz wymagania, jakie powinien spełniać.
650 0 _aOpakowania.
650 0 _aŻywność.
650 0 _aKuchnie mikrofalowe.
700 _aBOROWY, Tomasz - doktorant.
773 _iW :
_tGospodarka Mięsna. -
_gR. 62, 2010, nr 6, s. 20, 24
942 _cART
_2UKD
999 _c5549
_d5549