000 00752nab a2200217 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140923105410.0
008 140923s2010 pl n f |000 0pol
040 _cBPK
080 _a664.8/.9
100 _aKUBIAK, Mariusz Sławomir.
_d2008 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 _aCzynniki wpływające na skład chemiczny i jakość dymu /
_cTomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
260 _c2010.
500 _aDane z autopsji.
650 0 _aWędzarnictwo.
650 0 _aDym.
700 _aBOROWY, Tomasz - doktorant.
773 _iW :
_tGospodarka Mięsna. -
_gR. 62, 2010, nr 5, s. 12-14
942 _cART
_2UKD
999 _c5550
_d5550