| 000 | 01063nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20141002095545.0 | ||
| 008 | 140923s2010 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a664.8/.9 | ||
| 100 |
_aKUBIAK, Mariusz Sławomir. _d2008 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aWędzenie - proces utrwalania a bezpieczeństwo żywności / _cMariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy. |
||
| 260 | _c2010. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW pracy omówiono proces wędzenia za pomocą świeżo wytworzonego dymu ze zrębków drewna lub dymu w płynie, który powoduje wprowadzanie do produktu wielu substancji o właściwościach przeciwdrobnoustrojowych, przeciwutleniających, smakowych oraz barwiących. | ||
| 650 | 0 | _aWędzarnictwo. | |
| 650 | 0 | _aBezpieczeństwo żywnościowe. | |
| 700 | _aBOROWY, Tomasz - doktorant. | ||
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _gR. 62, 2010, nr 8, s. 48-50 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5552 _d5552 |
||