000 00891nab a2200229 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140923112139.0
008 140923s2010 pl n f |000 0pol
040 _cBPK
080 _a664.8/.9
100 _aKUBIAK, Mariusz Sławomir.
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_d2008 - .
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 _aDym wędzarniczy w płynie - jakość produkcji /
_cTomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
260 _c2010.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW pracy omówiono zastosowanie preparatów dymu wędzarniczego w przetwórstwie żywności, a szczególnie w przetwórstwie mięsa.
650 0 _aWędzarnictwo.
650 0 _aDym.
700 _aBOROWY, Tomasz - doktorant.
773 _iW :
_tGospodarka Mięsna. -
_gR. 62, 2010, nr 11, s. 14-17
942 _cART
_2UKD
999 _c5554
_d5554