| 000 | 00891nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140923112139.0 | ||
| 008 | 140923s2010 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a664.8/.9 | ||
| 100 |
_aKUBIAK, Mariusz Sławomir. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _d2008 - . _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aDym wędzarniczy w płynie - jakość produkcji / _cTomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. |
||
| 260 | _c2010. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW pracy omówiono zastosowanie preparatów dymu wędzarniczego w przetwórstwie żywności, a szczególnie w przetwórstwie mięsa. | ||
| 650 | 0 | _aWędzarnictwo. | |
| 650 | 0 | _aDym. | |
| 700 | _aBOROWY, Tomasz - doktorant. | ||
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _gR. 62, 2010, nr 11, s. 14-17 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5554 _d5554 |
||