| 000 | 01245nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140923124949.0 | ||
| 008 | 140923s2011 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637.5 | ||
| 100 |
_aKUBIAK, Mariusz Sławomir. _d2008 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aWady jakościowe mięsa. _nCz. 1 / _cTomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. |
||
| 260 | _c2011. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW przemyśle mięsnym na jakość wyrobów składa się jakość surowców - uzależniona bezpośrednio od jakości mięsa oraz wynikająca z całościowego ujęcia procesu produkcyjnego tzw. jakość produkcji i przetwarzania. W części pierwszej artykułu przeanalizowano czynniki natury hodowlanej oraz kryteria sensoryczne, technologiczne, żywieniowo-fizjologiczne i higieniczno-toksykologiczne, spełnienie których składa się na pożądaną przez konsumenta jakość produktu. | ||
| 650 | 0 | _aPrzemysł mięsny. | |
| 650 | 0 | _aJakość produktu . | |
| 700 | _aBOROWY, Tomasz - doktorant. | ||
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _gR. 63, 2011, nr 1, s. 12-14 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5556 _d5556 |
||