| 000 | 01153nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140915133455.0 | ||
| 008 | 140915s2011 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637.5 | ||
| 080 | _a613 | ||
| 100 |
_aPIEPIÓRKA-STEPUK, Joanna. _d2011 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aCzłowiek, jako najsłabsze ogniwo w obszarze produkcji / _cJoanna Piepiórka-Stepuk. |
||
| 260 | _c2011. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aZakłady przetwórstwa mięsnego to miejsca, gdzie specyfika produkcji stwarza warunki sprzyjające rozwojowi drobnoustrojów, co w następstwie przyczynia się do pogorszenia cech jakościowych mięsa i zatruć pokarmowych. Źródłem zanieczyszczeń żywności może być również pracownik. W artykule przedstawiono podstawowe wymagania higieniczno-sanitarne stawiane osobom uczestniczącym w procesie produkcyjnym. | ||
| 650 | 0 | _aPrzemysł mięsny. | |
| 650 | 0 | _aHigiena. | |
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _gR. 63, 2011, nr 7, s. 10-14 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5558 _d5558 |
||