000 00954nab a2200229 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140925102154.0
008 140925s2008 pl n f |000 0pol
040 _cBPK
080 _a621.798
100 _aKUBIAK, Mariusz Sławomir.
_d2008 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych
245 _aPakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC /
_cTomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
260 _c2008.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW artykule przedstawiono system pakowania Pi - VAC wykorzystywany do bezpośredniego pakowania elementów mięsa pozyskiwanego przez wykrawanie ciepłych jeszcze tusz zwierząt rzeźnych.
650 0 _aPrzemysł mięsny.
650 0 _aPakowanie.
700 _aBOROWY, Tomasz - doktorant.
773 _iW :
_tGospodarka Mięsna. -
_gR. 60, 2008, nr 12, s. 20, 22
942 _cART
_2UKD
999 _c5577
_d5577