| 000 | 00954nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140925102154.0 | ||
| 008 | 140925s2008 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a621.798 | ||
| 100 |
_aKUBIAK, Mariusz Sławomir. _d2008 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Inżynierii Spożywczej i Tworzyw Sztucznych |
||
| 245 |
_aPakowanie mięsa ciepłego w systemie Pi - VAC / _cTomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak. |
||
| 260 | _c2008. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule przedstawiono system pakowania Pi - VAC wykorzystywany do bezpośredniego pakowania elementów mięsa pozyskiwanego przez wykrawanie ciepłych jeszcze tusz zwierząt rzeźnych. | ||
| 650 | 0 | _aPrzemysł mięsny. | |
| 650 | 0 | _aPakowanie. | |
| 700 | _aBOROWY, Tomasz - doktorant. | ||
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _gR. 60, 2008, nr 12, s. 20, 22 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5577 _d5577 |
||