000 01293nab a2200241 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20180430143543.0
008 140526s1985 pl f |000 0
040 _cBPK
080 _a637.5
100 _aDIAKUN, Jarosław.
_d1975 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 _aMożliwości rozdrabniania bloków mięsa zamrożonego /
_cJarosław Diakun, Janusz Owczarzak, Ryszard Tesmer.
260 _c1985.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW artykule przedstawiono zastosowanie układów rozdrabniających i określono ich przydatność w zależności od wymagań technologii.
650 0 _aPrzemysł mięsny.
650 0 _aŻywność - konserwacja.
_xkonserwacja.
700 _aTESMER, Ryszard.
_d1975 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 _aOWCZARZAK, Janusz.
_d1980 - 1990.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
773 _iW :
_tGospodarka Mięsna. -
_g1985, R. 37, nr 10, s. 12-15
942 _cART
_2UKD
999 _c5589
_d5589