| 000 | 01293nab a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20180430143543.0 | ||
| 008 | 140526s1985 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637.5 | ||
| 100 |
_aDIAKUN, Jarosław. _d1975 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aMożliwości rozdrabniania bloków mięsa zamrożonego / _cJarosław Diakun, Janusz Owczarzak, Ryszard Tesmer. |
||
| 260 | _c1985. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule przedstawiono zastosowanie układów rozdrabniających i określono ich przydatność w zależności od wymagań technologii. | ||
| 650 | 0 | _aPrzemysł mięsny. | |
| 650 | 0 |
_aŻywność - konserwacja. _xkonserwacja. |
|
| 700 |
_aTESMER, Ryszard. _d1975 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 700 |
_aOWCZARZAK, Janusz. _d1980 - 1990. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _g1985, R. 37, nr 10, s. 12-15 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5589 _d5589 |
||