| 000 | 01108nab a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20180430143638.0 | ||
| 008 | 140604s1986 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637.5 | ||
| 100 |
_aDIAKUN, Jarosław. _d1975 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aOpory cięcia mięsa mrożonego / _cJarosław Diakun, Ryszard Tesmer. |
||
| 260 | _c1986. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule przedstawiono wyniki badań własnych oporów cięcia mięsa mrożonego. Badania przeprowadzono na specjalnie zbudowanym stanowisku, umożliwiającym rozdrabnianie bloków mięsa zamrożonego różnymi układami rozdrabniającymi. | ||
| 650 | 0 | _aPrzemysł mięsny. | |
| 700 |
_aTESMER, Ryszard. _d1975 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _g1986, R. 38, nr 1, s. 7-8 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5590 _d5590 |
||