000 01108nab a2200217 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20180430143638.0
008 140604s1986 pl f |000 0
040 _cBPK
080 _a637.5
100 _aDIAKUN, Jarosław.
_d1975 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 _aOpory cięcia mięsa mrożonego /
_cJarosław Diakun, Ryszard Tesmer.
260 _c1986.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW artykule przedstawiono wyniki badań własnych oporów cięcia mięsa mrożonego. Badania przeprowadzono na specjalnie zbudowanym stanowisku, umożliwiającym rozdrabnianie bloków mięsa zamrożonego różnymi układami rozdrabniającymi.
650 0 _aPrzemysł mięsny.
700 _aTESMER, Ryszard.
_d1975 - 1996.
_bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn,
_cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
773 _iW :
_tGospodarka Mięsna. -
_g1986, R. 38, nr 1, s. 7-8
942 _cART
_2UKD
999 _c5590
_d5590