| 000 | 01325nab a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20160108122609.0 | ||
| 008 | 140508s1987 pl f |000 0 pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637.5 | ||
| 100 |
_aMILANOWSKI, Jerzy. _d1974 - 1993. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aLinie uboju i obróbki poubojowej trzody / _cJerzy Milanowski, Janusz Owczarzak, Grzegorz Radomski. |
||
| 260 | _c1987. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule podjęto próbę systemowego podejścia do zagadnienia transportu w liniach uboju i obróbki poubojowej. Przedstawiono analizę uwarunkowań technologicznych w liniach uboju i obróbki poubojowej oraz koncepcje niektórych szczegółów funkcjonalno-konstrukcyjnych. | ||
| 650 | _aPrzemysł mięsny. | ||
| 650 | _aRzeźnictwo. | ||
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _gR. 39, 1987, nr 12, s. 5-7 |
||
| 700 |
_aRADOMSKI, Grzegorz. _d1980 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 700 |
_aOWCZARZAK, Janusz. _d1980 - 1990. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5591 _d5591 |
||