| 000 | 01765nab a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20160108122609.0 | ||
| 008 | 140527s1989 pl f |000 0 | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a66.01/.09 | ||
| 100 |
_aMILANOWSKI, Jerzy. _d1974 - 1993. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aMetoda i urządzenie do określania zawartości wody w masach pomadkowych w trakcie ich zatężania w wyparkach = _bThe method and instalation for determining of water content in materials during processes of evaporation / _cJerzy Milanowski, Jerzy Maceluch, Janusz Owczarzak. |
||
| 260 | _c1989. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aZawartość wody w masach pomadkowych w trakcie ich zatężania w wyparkach jest podstawowym parametrem określającym ich jakość oraz właściwości technologiczne. Istniejące pośrednie metody instrumentalne do określania zawartości wody w tych masach obarczone są znacznymi błędami. W pracy przedstawiono metodę i urządzenia pozbawione tych mankamentów. | ||
| 650 | 0 | _aCukiernictwo. | |
| 650 | 0 | _aTechnologia chemiczna. | |
| 773 |
_iW : _tBudowa i eksploatacja maszyn w przemyśle spożywczym. Cz. 1 / Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych i Leśnych. - _dWarszawa : PWN, 1989. - _gs. 121-125 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ; Z. 354 |
||
| 700 |
_aMACELUCH, Jerzy. _d1977 - 1996. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 700 |
_aOWCZARZAK, Janusz. _d1980 - 1990. _bWyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Wydział Mechaniczny, _cZakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5921 _d5921 |
||