| 000 | 01127nab a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140930083240.0 | ||
| 008 | 140930s2012 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a637.5 | ||
| 100 |
_aKUBIAK, Mariusz Sławomir. _d2008 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aUrządzenia i techniki wykorzystywane podczas grilowania / _cMariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy, Radosław Grala. |
||
| 260 | _c2012. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grilowania, a także przebieg grilowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przebiegu urządzeń stosowanych do opiekania oraz opisano zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej. | ||
| 650 | _aPotrawy z grilla. | ||
| 650 | _aGrille i piece ogrodowe. | ||
| 700 | _aBOROWY, Tomasz - doktorant. | ||
| 700 | _aGRAL, Radosław - doktorant. | ||
| 773 |
_iW : _tGospodarka Mięsna. - _g2012, nr 5, s. 30-33 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c5977 _d5977 |
||