000 00988nab a2200229 i 4500
001 BPP
003 BPK
005 20140918082108.0
008 140918s2012 pl n f |000 0pol
040 _cBPK
080 _a664
100 _aMIERZEJEWSKA, Sylwia.
_d2005 - .
_bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny,
_cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
245 _aPosadzki w zakładach przemysłu spożywczego /
_cSylwia Mierzejewska.
260 _c2012.
500 _aDane z autopsji.
520 _aW artykule zaprezentowano informacje dotyczące nowoczesnych posadzek stosowanych w zakładach przemysłu spożywczego oraz omówiono ich właściwości. Szczegółowo opisano posadzki antybakteryjne, do produkcji których wykorzystuje się jony srebra.
650 0 _aPodłoga.
650 0 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
650 0 _aHigiena.
773 _iW :
_tPrzemysł Spożywczy. -
_gT. 66, 2012, nr 4, s. 25-26
942 _cART
_2UKD
999 _c6149
_d6149