| 000 | 00988nab a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20140918082108.0 | ||
| 008 | 140918s2012 pl n f |000 0pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 080 | _a664 | ||
| 100 |
_aMIERZEJEWSKA, Sylwia. _d2005 - . _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, _cKatedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
||
| 245 |
_aPosadzki w zakładach przemysłu spożywczego / _cSylwia Mierzejewska. |
||
| 260 | _c2012. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aW artykule zaprezentowano informacje dotyczące nowoczesnych posadzek stosowanych w zakładach przemysłu spożywczego oraz omówiono ich właściwości. Szczegółowo opisano posadzki antybakteryjne, do produkcji których wykorzystuje się jony srebra. | ||
| 650 | 0 | _aPodłoga. | |
| 650 | 0 | _aPrzemysł rolno-spożywczy. | |
| 650 | 0 | _aHigiena. | |
| 773 |
_iW : _tPrzemysł Spożywczy. - _gT. 66, 2012, nr 4, s. 25-26 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c6149 _d6149 |
||