| 000 | 01414nab a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | BPP | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20180502114622.0 | ||
| 008 | 151008s2003 pl | | |000 ||pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 041 |
_apol _beng |
||
| 080 | _a621.798 | ||
| 100 |
_aWOŹNIAK, Barbara. _d1993 - 1996. _bPolitechnika Koszalińska - Wydział Ekonomii i Zarządzania, _cKatedra Marketingu i Badań Rynkowych - Zakład Marketingu |
||
| 245 |
_aWpływ opakowania na decyzję zakupu markowych produktów żywnościowych = _bThe influence of packs on the brand food products purchase proscess / _cBarbara Woźniak. |
||
| 260 | _c2003. | ||
| 500 | _aDane z autopsji. | ||
| 520 | _aOpakowanie jest bardzo ważnym elementem produktu i produkcji w strategii marketingowej firmy, produkującej szczególnie wyroby markowe. Spełnia istotne funkcje: ochronną, dystrybucyjną i promocyjną. Chroni produkt, umożliwia jego przemieszczenie oraz zachęca do zakupu. Opakowanie ma znaczenie dla nabywców przy zakupie produktu markowego. A to czy jest ono duże czy małe, zależeć może od upodobań, czy rodzaju kupowanego produktu, dochodów oraz celu i okoliczności zakupu. | ||
| 650 | 0 | _aŻywność. | |
| 650 | 0 | _aOpakowania. | |
| 650 | 0 | _aKonsumenci (ekon.). | |
| 773 |
_iW : _tRoczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu. - _g2003, T. 5, Z. 3, s. 203-207 |
||
| 942 |
_cART _2UKD |
||
| 999 |
_c6964 _d6964 |
||