Zmiany jakości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo w czasie przechowywania = Quality changes of minimally processed and vacuum-packed carrot during chilling storage / Ewa Czerwińska, Kazimiera Zgórska.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2011.Tematy:
W: Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - T. 13, Cz. 1, s. 845-858Streszczenie: Celem pracy było określenie jakości i trwałości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo na podstawie analizy mikrobiologicznej, oceny sensorycznej oraz zmian zawartości azotanów (V) i (III) w surowcu i produkcie.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01266 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie jakości i trwałości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo na podstawie analizy mikrobiologicznej, oceny sensorycznej oraz zmian zawartości azotanów (V) i (III) w surowcu i produkcie.
