Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Zmiany jakości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo w czasie przechowywania = Quality changes of minimally processed and vacuum-packed carrot during chilling storage /

CZERWIŃSKA, Ewa. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa 2000 - .

Zmiany jakości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo w czasie przechowywania = Quality changes of minimally processed and vacuum-packed carrot during chilling storage / Ewa Czerwińska, Kazimiera Zgórska. - 2011.

Dane z autopsji.

Celem pracy było określenie jakości i trwałości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo na podstawie analizy mikrobiologicznej, oceny sensorycznej oraz zmian zawartości azotanów (V) i (III) w surowcu i produkcie.


Żywność - mikrobiologia.
Marchew.
Przechowywanie.
Próżnia.

635.13 621.798
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW