Zmiany jakości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo w czasie przechowywania = Quality changes of minimally processed and vacuum-packed carrot during chilling storage /
CZERWIŃSKA, Ewa. Politechnika Koszalińska - Wydział Mechaniczny, Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa 2000 - .
Zmiany jakości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo w czasie przechowywania = Quality changes of minimally processed and vacuum-packed carrot during chilling storage / Ewa Czerwińska, Kazimiera Zgórska. - 2011.
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie jakości i trwałości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo na podstawie analizy mikrobiologicznej, oceny sensorycznej oraz zmian zawartości azotanów (V) i (III) w surowcu i produkcie.
Żywność - mikrobiologia.
Marchew.
Przechowywanie.
Próżnia.
635.13 621.798
Zmiany jakości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo w czasie przechowywania = Quality changes of minimally processed and vacuum-packed carrot during chilling storage / Ewa Czerwińska, Kazimiera Zgórska. - 2011.
Dane z autopsji.
Celem pracy było określenie jakości i trwałości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo na podstawie analizy mikrobiologicznej, oceny sensorycznej oraz zmian zawartości azotanów (V) i (III) w surowcu i produkcie.
Żywność - mikrobiologia.
Marchew.
Przechowywanie.
Próżnia.
635.13 621.798
