Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Zmiany jakości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo w czasie przechowywania = Quality changes of minimally processed and vacuum-packed carrot during chilling storage / Ewa Czerwińska, Kazimiera Zgórska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2011.Tematy: W: Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - T. 13, Cz. 1, s. 845-858Streszczenie: Celem pracy było określenie jakości i trwałości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo na podstawie analizy mikrobiologicznej, oceny sensorycznej oraz zmian zawartości azotanów (V) i (III) w surowcu i produkcie.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01266 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

Celem pracy było określenie jakości i trwałości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo na podstawie analizy mikrobiologicznej, oceny sensorycznej oraz zmian zawartości azotanów (V) i (III) w surowcu i produkcie.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW