Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Utrwalające działanie dymu wędzarniczego / Mariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2010.Tematy: W: Gospodarka Mięsna. - R. 62, 2010, nr 7, s. 22-23Streszczenie: W pracy omówiono utrwalające oraz bakteriobójcze właściwości składników dymu wędzarniczego.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

W pracy omówiono utrwalające oraz bakteriobójcze właściwości składników dymu wędzarniczego.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW