Laminaty - lepsza ochrona produktu / Tomasz Borowy, Mariusz S. Kubiak.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy:
W: Gospodarka Mięsna. - R. 60, 2008, nr 11, s. 8-9Streszczenie: Obecnie w przemyśle mięsnym, obok opakowań tradycyjnych, stosuje się opakowania z tworzyw syntetycznych. W artykule przedstawiono analizę opakowań wielowarstwowych, które stanowią grupę materiałów opakowaniowych o stałym wzroście zużycia i znaczenia w dziedzinie pakowania żywności.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Dane z autopsji.
Obecnie w przemyśle mięsnym, obok opakowań tradycyjnych, stosuje się opakowania z tworzyw syntetycznych. W artykule przedstawiono analizę opakowań wielowarstwowych, które stanowią grupę materiałów opakowaniowych o stałym wzroście zużycia i znaczenia w dziedzinie pakowania żywności.
